Uzaktan Bakmak!!!



  •       Neler oluyor bilmiyorum. Bir garipliktir gidiyor. Bana mı öyle geliyor, yoksa yaşadıklarımız gerçek mi anlayamıyorum.

          Uzman diye haber kanallarına çıkarılanlar, yorumcular, gümdem değerlendirmeciler, pişmanlar, dönekler... Yahu gerçek mi bunlar? Şaka gibi.. Şöyle bir uzaktan bakıyorum da insanlar da bunlara bakıyor ve büyülenmiş gibi izleyip kafa sallayıp onaylıyor.

          Dediklerine bakıyorsunuz boş, içi bomboş, vasat bir haber kanalı izleyicisinin yorumlarından öteye gitmeyen yorumlarla uyutuyorlar insanları. Dedim di, yapacaktım dı, olacağını biliyordum cu, söyledimdiydi ya, bakın cılar. Siz gerçek misiniz? 

          Kandırılanların itirafları, döneklerin itirafları, suskunların itirafları, Polisin, askerin, Prof, doç, kurmay, savcı vs. vs. itiraflar havada uçuyor. Bir zamanlar www.itiraf.com diye bir site vardı, hala var mı bilmiyorum ama bunlar oralara yazsalar kimse okumaz. Bir Allah'ın kulu veya ne bileyim bir Cumhuriyet Savcısı da çıkıp bunlara demiyor, "pişmanım, kandırıldım demekle olmaz bu işler, pişmanlık suçu bertaraf etmez." Sonra... Sonrası yok.. Adamlar sallıyor da sallıyor. Kadınlar yok farkında mısınz? En çok oturum yöneticisi kılığındalar. Soru soran, oturum yöneten, erkeklerin yazdığı metni okuyan rolü biçilmiş kadınlara.

          Şöyle uzaya çıkıp bakın bir, ne kadar yapmacık, ne kadar içi boşsunuz. Ve Dünya sizden daha yavaş dönüyor. Siz dün hain dediğinize, kandırıldım, efendi dediğinize hain diyensiniz. Duyduğunuzu bildiğiniz sanıp beyni dilinden sonra çalışanlardansınız.

          Benim midem bulanıyor bu kadar yapmacıklık ve malumun ilanından. Biraz öte gidin, uzak olun.. Siz kafa sallayıp bir şeyler denildiğini sanıp onay veren güruh! KANDIRILIYORSUNUZ!!!!

21.08.2016
Ali BAYKALA
Okunma:  (  2309  )